TUI BLUE Fieberbrunn****

TUI BLUE Fieberbrunn****

Tirol, Ausztria

Modern négycsillagos PÁLYASZÁLLÁS várja az idelátogatókat. Ideális az egész család számára, azoknak is, akik nem szeretnek síelni!

Félpanziós ellátással, medencével!

Aplin Card:

3 régió,

121 felvonó,

408 km hosszú pályarendszer

Kaprun gleccser ingyenesen elérhető

2019/20 szezon újdonságai:

3K K-ONNECTION

A Kaprunból induló új felvonó segítségével átélheti a gleccsersízést. A Ski-in-Ski-out szolgáltatás igénybevételével már a településközpontból eljuthat a Maiskogel családi síterepen keresztül a gleccserhez. Az új 3K K-ONNECTION összeköti a Maiskogel családi síterepet és a 100%-ban hóbiztos Kitzsteinhornt. A Kaprunból induló felvonó-tengely segítségével 3029 méter magasságba, egészen a Top Of Salzburg síterepig. A panorámateraszról páratlan kilátás nyílik a Hohe Tauern Nemzeti Park érintetlen vadvilágára.

ZELLAMSEEXPRESS

Az új felvonó kapcsolatot biztosít a Glemm Valley és a Schmittenhöhe panoráma- és családi síterep között. Síbusszal néhány perc alatt elérhető a  Skicircus Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn terület. Ezzel szemben a zellamseeXpress felvonó a 168-as sípályán keresztül a Schmittenhöhe síterepre visz.

A zellamseexpress csúcsmodern kialakítású, 10 üléses, WIFI-vel felszerelt kabinós felvonó. Pályaattrakciók: Audi Ski Run és az XXL Funslope vagy a Schmidolin sárkánypark élményei várnak Önre.

 

 

források:

https://www.kitzsteinhorn.at/en/winter/information/alpin-card

https://www.zellamsee-kaprun.com/hu/landingpage/winter

TUI BLUE Fieberbrunn**** TUI BLUE Fieberbrunn**** TUI BLUE Fieberbrunn**** TUI BLUE Fieberbrunn**** TUI BLUE Fieberbrunn**** TUI BLUE Fieberbrunn**** TUI BLUE Fieberbrunn**** TUI BLUE Fieberbrunn****