Mia Resort Nha Trang 5*

Mia Resort Nha Trang 5*

Nha Trang, Khann Hoa

 

739 EUR / Fő / 8 éj-től

 

Keljen fel a legnagyobb luxusban és kényelemben! A modern életmód, a kiváló konyha és a kedves személyzet, amely minden várakozást felülmúl! A Mia Resort egy modern butikhotel, amely egy egyedi kikapcsolódás élményét kínálja.

 

Szobatípusok:

- Kertre néző 1 hálószobás szoba

- Kerti villák

- Tengerparti villák

- Egy hálószobás szoba kilátással a tengerre

 

Ellátás: 

- Reggeli: reggeli

- Félpanzió: reggeli, választható ebéd vagy vacsora

- Teljes ellátás: reggeli, ebéd, vacsora

 

Sportolási lehetőségek:

- Számos házon belüli sportolási lehetőséget kínál a Mia, mint péládul: tenisz, kosárlabda és röplabda ( 24 órás előzetes foglalás szükséges)

- A teniszpálya csak egy rövid sétára található a recepciótól, ahol foglalhat, illetve ütőket és labdákat is igényelhet.

- Jóga a strandon: A Mia-nál ingyenes foglalkozásokat biztosítanak szerdán és pénteken 16:30-kor, vasárnap pedig 6:00-kor (24 órás előfoglalás szükséges) 

- Privát jógaórák egész héten

 

Gyermekklub:

- A Mia gyermekklubja a Kitchen by the Sea étteremben található, ahol minden nap elérhetőek speciális foglalkozások és kézműves projektek a kicsit számára.

- Bake & Make a hétvégén, valamint rajzfilmek, filmek és játékok is a kis vendégek rendelkezésére állnak.

 

Mia Resort Nha Trang 5* Mia Resort Nha Trang 5* Mia Resort Nha Trang 5* Mia Resort Nha Trang 5* Mia Resort Nha Trang 5* Mia Resort Nha Trang 5* Mia Resort Nha Trang 5* Mia Resort Nha Trang 5* Mia Resort Nha Trang 5* Mia Resort Nha Trang 5* Mia Resort Nha Trang 5* Mia Resort Nha Trang 5*