H2O Hotel-Therme-Resort

Ha olyan nyaralást szeretne, ahol a szülő és gyerek is pihen

 

H2O Hotel-Therme-Resort 4*
Félpanziós ellátással
 

Ausztriában található a szálloda közel a határhoz a Bad Waltersdorf régióban, Sebersdorf külvárosában. Családi nyaralásokra tervezve ahol a szülő és gyermek is egyaránt kitud kapcsolódni. Játszóházakkal, medencékkel, wellness részleggel segítve mindezt.

 

Árak felnőtteknek félpanziós ellátással 77,- EUR-tól (25 641 Ft-tól)/fő/éj
Gyermek árak életkortól függően változnak 14,-EUR-tól (4650 Ft-tól)/fő/éj


1000 m2-es vízterület, melyben vízicsúszdák, termálmedence, pezsgőfürdő, is található. Valamint wellness részleg, szauna és masszázs is igénybe vehető a teljes kikapcsolódás érdekében. A szállás összeköttetésben van a fürdőkkel.

 

Kül- és beltéri játszóházak 300 m2-en melyhez csúszdák, ugrálóvár és gyermekfelügyelet is tartozik.
Bicikli bérelhető a környék felfedezéséhez, valamint egyéb sportolási lehetőségek is vannak. Például labdarúgás, asztalitenisz, biliárd.

 

Bababarát környezet, kiemelt figyelem a lurkóknak, bébi medence.

 

Bőséges svédasztalos reggeli, vacsora. Gyerek svédasztal. Ingyenes wi-fi a szálloda egész területén.

 

  Budapesttől 270 km-re fekszik, gyorsan megközelíthető valamint, Bécs 90 perces autózás után elérhető. Közelben a Zotter Schokoladen Manufaktur (csokigyár), ami kiváló program a gyerkőcöknek.

 


 

Üdvözlettel:
Halász Andrea
Irodavezető
H2O Hotel-Therme-Resort H2O Hotel-Therme-Resort H2O Hotel-Therme-Resort H2O Hotel-Therme-Resort H2O Hotel-Therme-Resort H2O Hotel-Therme-Resort H2O Hotel-Therme-Resort H2O Hotel-Therme-Resort H2O Hotel-Therme-Resort H2O Hotel-Therme-Resort H2O Hotel-Therme-Resort H2O Hotel-Therme-Resort