H2O Hotel-Therme-Resort

Ha olyan nyaralást szeretne, ahol a szülő és a gyerek is pihen!

 

H2O Hotel-Therme-Resort 4*
Félpanziós ellátással
 

A szálloda közel fekszik a határhoz a Bad Waltersdorf régióban, Sebersdorf külvárosában található. Családi nyaralásokra ideális, ahol a szülő és a gyermek is egyaránt kikapcsolódik. Játszóházakkal, medencékkel, wellness részleggel várják az idelátogatókat.

 

Árak felnőtteknek félpanziós ellátással 65,- EUR-tól (23 900 Ft-tól)/fő/éj
Gyermek árak életkortól függően változnak 34,-EUR-tól (12 500 Ft-tól)/fő/éj


1000 m2-es víziterület, melyben vízicsúszdák, termálmedence és pezsgőfürdő is található. Valamint wellness részleg, szauna és masszázs is igénybe vehető a teljes kikapcsolódás érdekében. A szállás összeköttetésben van a fürdőkkel.

 

Kül- és beltéri játszóházak 300 m2-en, melyhez csúszdák, ugrálóvár és gyermekfelügyelet is tartozik. Kerékpár bérelhető a környék felfedezéséhez, valamint egyéb sportolási lehetőségek is vannak, úgymint labdarúgás, asztalitenisz, biliárd.

 

Bababarát környezet és babamedence.

 

Bőséges svédasztalos reggeli és vacsora. Gyerek svédasztal. Ingyenes wi-fi a szálloda egész területén.

 

  Budapesttől 270 km-re fekszik, tehát gyorsan megközelíthető, illetve Bécs is mindössze 90 perc alatt elérhető. Közelben a Zotter Schokoladen Manufaktur (csokigyár), ami kiváló program a gyerkőcöknek.

H2O Hotel-Therme-Resort H2O Hotel-Therme-Resort H2O Hotel-Therme-Resort H2O Hotel-Therme-Resort H2O Hotel-Therme-Resort H2O Hotel-Therme-Resort H2O Hotel-Therme-Resort H2O Hotel-Therme-Resort H2O Hotel-Therme-Resort H2O Hotel-Therme-Resort H2O Hotel-Therme-Resort H2O Hotel-Therme-Resort