Esküvő és Nászutas ajánlatok utak
Hotel Villa Pasquini***/Toscana/Montecatini Terme (Olaszország)

Elhelyezkedés: nyugodt környezetben található Massa e Cozille-ben. Montecatini Terme csak 5 km-re található a szabadstrand pedig 2 km-re.

Szállás: A Villa Pasquini a 17.évszázadban épült, egy mellékúton keresztül lehet eljutni az épülethez. A tulajdonosok által nagy gonddal, részletesen felújított épület a továbbiakkal rendelkezik: pihenőterület, 3 ízlésesen berendezett étkezőterem, fedeett veranda, olvasó és TV szoba Sat-TV-vel. Az étteremben megismerhetjük a hagyományos, toszkán konyhát és mkipróbálhatjuk a vidék leghíresebb borait is. Az ételekhez felhasznált olajat, bort, gyümölcsöket, zöldségeket és szárnyas húst bio forrásból szerzik. A hotelhez hozzátartozik továbbá: kert nyugágyakkal és ülőgarnitúrákkal, terasz és parkolóhelyek. Háziállatok tartása nem megengedett. 

Étkezés: reggeli vagy félpanziós ellátás, reggelibüfé 5 fogásos vacsora

Gyerekeknek: 1 babaágy 40 euro/ hét ellenében bérelhető.

Esküvő a Villában: Élje át élete legszebb napját távol a hétköznapoktól, varázslatos toszkán légkörben. Ha a Villa Pasquiniben száll meg, esküvőjének napján egy feldíszített táblával és egy esküvői tortával kényeztetjük. Kérésre esküvői lovaskocsi is bérelhető. A nászéjszaka után a reggelit a szobába szolgájuk fel, hozzá tartozik: pezsgő, lazac, és más különlegességek. Hogy mindig emlékezhessen erre a felejthetetlen napra egy esküvői albummal is kedveskedünk.    

Házassági engedély: Szükséges papírok: nemzetközi házassági bizonyítványok, születési okmányok stb. Az esketés minden héten csütörtökön esedékes, a település polgármestere vezeti le. (kivétel ha olasz ünnepnap esik arra csütörtökre), Közösségi illetékek: kb. 100 euro, adók, tolmács, fordítás és különböző kiadások. Ezek ehlyben fizethetőek.

Kérésre (a foglalásnál jelezni kell): fodrász az esküvő előnapján (50 euro), sminkelés (30 euro), feldíszített esküvői kocsi, körutazással Montecatiniben (kb. 1,5 óra), (160 euro), Tanúk bérlése ( 2 előírt) (20 euro/ személy), 8 fogásos esküvői menü a vendégeknek (60 euro/ személy).

 

 Ár: 11 928 Ft-tól/fő/éjszaka/reggelivel
Vissza
Hüttenpartner
Legjobb ajánlataink
első kézből!
Ha érdekli, iratkozzon fel!