Sí utak
Sundance Grande Moutain Resort & Spa**** Turracher Höhe/Karintia (Ausztria)

A Sundance Grande Moutain Resort & Spa gyönyörű, természetes hegyvilágban várja a síelés és a kirándulás szerelmeseit, néhány méterre a Turrachsee-től. A Stájerország és Karintia határán elterülő városka és az Alpok világa nagyszerű kikapcsolódási lehetőségeket rejt magában.
Az ide érkezők biztosan megtalálják a számukra megfelelő lehetőségeket, akár síelni, akár kirándulni, akár pihenni szeretnének.

  
Nockberg hegyeinek fantasztikus panorámája tárul a vendégek szeme elé, miközben a wellness-részlegen testileg és lelkileg feltöltődhetünk. A nyugalom, a vitalitás, a szépség és az energia jegyében tölthetjük itt el szabadságunkat. A hotelben megtalálható medence, szauna, gőzfürdő, aromafürdő, masszázs és sok más felüdülési lehetőség.

  
Ha a szülőnek elfoglaltsága akad, a gyermekekre kívánság szerint szakképzett felügyelők vigyáznak.
A szállás a síparadicsom szívében van: 20 méterre fekszik a sípálya. A síelők kényelmét 38 kilométernyi sípálya és 14 lift szolgálja. Az egész évben működő Nocky Flitzer bobpályája fantasztikus élményt kínál! A hotel recepcióján felvilágosítást tudnak adni a kezdő síelőknek a síiskola kínálatáról, illetve a saját sífelszereléssel nem rendelkezők akár itt kölcsönözhetnek is.

  
A kulináris élvezetekről sem kell lemondani: a nemzetközi konyha ételei és a helyi specialitások egyaránt megtalálhatóak az étlapon. A felszolgálás a Turrachsee-re néző saját étteremben történik, de kívánság esetén akár a forró kályha mellett is lehet asztalt foglalni.

Gyermekeknek 6 éves korig ingyenes!Ár: 55,-EUR-tól/fő/éj önellátással
Vissza
Hüttenpartner
Legjobb ajánlataink
első kézből!
Ha érdekli, iratkozzon fel!