Sí utak
Gut Wenghof Family Resort 4*, Werfenweng (Ausztria)

Pályaszállás All inclusive ellátással! A gyermekek számára számos programot kínáló Family Resort Gut Wenghof szálláshely Werfenweng apró falujának központjában helyezkedik el.

de284158 

A szállodának belső medencéje van kültéri, fűtött medence résszel.

il121157_350

A főépület egy lounge bárnak, egy látványkonyhával büszkélkedő étteremnek, egy télikertnek, egy önkiszolgáló büfének és egy kis borospincének ad otthont.

All inclusive ellátás: helyi, teljes ellátás, nem alkoholos italok, nemzetközi alkoholos italok
- büfé reggeli
- snack jellegű ebéd 2 meleg étellel
- vacsora büfé
- nem alkoholos italok, kávé, tea, bor, sör 7:30-22:00 között a büfé választékból, 15:30 és 22.00 között a Hotelbárban
- Minden étkezés a főépületben van!!!

A főépületben található szobák mindegyike erkélyes, míg a melléképületben elhelyezkedők közül csak néhány. A melléképületi szobák 3*-os kategóriájúak!

1 gyermek szülőkkel egy szobában 6 éves korig INGYENES! 7-14 éves korig 50% kedvezményt kap!

il017681_350

A Salzburgtól mindössze 45 km-re fekvő síterep közvetlenül a Tauern-autópálya mellett található. Az utóbbi szezonokban számos jelentős fejlesztés történt.

A sípályák teljes hosszukban hóágyúzhatóak, a lesikláson kívül találunk itt sífutópályát, valamint egy hat kilométer hosszú szánkópályát is.

werfenweng_crop_350

A kezdőknek és a gyerekeknek elkülönített tanulópálya és síiskola áll rendelkezésre.

A 2013/14-es szezontól az új, 8 személyes Dorfbahn kabinos felvonóval juthatnak fel a síelők a falu központjából a Rosnerköpfl hegyoldalra. A modern felvonó közel 1 km hosszú és 1200 főt képes szállítani óránként. Ezen a részen amellett, hogy egy hosszú, de könnyű, kék pályán lehet lesíelni a völgyig, található egy gyerekvilág is, ami a 11-es pálya környékét a tökéletes tanuló lejtővé teszi. Esténként pedig akár a 1,5 km hosszú kivilágított szánkópályát is ki lehet itt próbálni.Ár: 77,- EUR/fő/éj-től All Inclusive ellátással
Vissza
Hüttenpartner
Legjobb ajánlataink
első kézből!
Ha érdekli, iratkozzon fel!